Zsinórban a negyedik győzelemért …

Vasárnap kora délután a bajnokság tizenhatodik fordulójának mérkőzésén a táblázat tizenhetedik helyén tanyázó Tállya együttesét fogadja csapatunk. A 13 órakor kezdődő összecsapást Dobai János vezeti, segítői Kurinka Béla és Derda Dominik lesz.

Együttesünk az elmúlt hetekben javul formát mutatott, zsinórban három győzelmet aratott a bajnokságban, s ezzel felzárkózott a középmezőny elejéhez. Holnap más célunk nem is lehet, minthogy megszerezzük sorozatban negyedik sikerünket, hiszen ezzel stabilizálhatnánk helyünket a mezőny első felében. 

A Tállya együttesével azonban nem árt vigyáznunk, mert állhatott bárhol a táblázaton a szabolcsi alakulat, mindig alaposan megizzadtunk ellene. Az elmúlt idényben ugyan mindkétszer 1-0-ra sikerült legyőznünk, de 2019-ben csak 0-0-ra, 2018-ban 1-1-re végeztünk hazai környezetben a kiesés rémétől fenyegetett ellenfelünket.

A vendégek legismertebb játékosa a már 37 éves Minczér Tibor, aki nyolc éven keresztül volt a Nyíregyháza, majd három esztendőn át a Kisvárda labdarúgója. Rutinjának is köszönhető, hogy a tállyai alakulat immár stabilizálta tagságát az NB III Keleti csoportjában.

Be the first to comment

Leave a Reply