Volt egy szervezetlenebb negyedóránk

Mint köztudott, csapatunk nagy csatában 2-1-es vereséget szenvedett a hét végén a Putnok otthonában. A mai edzés előtt újdonsült vezetőedzőnket, Arany Lászlót faggattuk az elmúlt napok változásairól, illetve a bajnoki összecsapásról.

  • Pénteken a keret valamennyi játékosával leültem egy négyszemközti beszélgetésre – felelte honlapunk érdeklődésére Arany László. – Arra kértem őket, hogy felejtsék el a hétközi kupavereséget, lépjenek túl rajta, próbálják meg lezárni a múltat. Elmondtam, kitől, mit várok a folytatásban és ők mire számíthatnak tőlem. Úgy érzem mindenki megértette mondandóm lényegét, s a hét végi bajnoki összecsapáson mentálisan teljesen rendben volt a társaság.

Milyennek ítélte meg csapatunk szombati teljesítményét?

  • Az első félidőben két teljesen egyforma csapat küzdött a pályán, a kapuk nem igazán forogtak veszélyben. A legnagyobb helyzetünk nekünk volt, mikor a kilencedik percben Nagy Ricsi óriási helyzetbe került, de elkapkodta a lehetőséget: egyedül vihette volna a kapusra a labdát, ehelyett 30 méterről megpróbálta átemelni fölötte, s hazaik portása védett. Szünet után sajnos volt egy negyedóránk, amikor nem voltunk elég szervezettek, a középpályán nem ütköztünk, nem szereltünk, nem szereztünk labdát, s ezt két góllal büntette a Putnok. Mentális erőnket dicséri, hogy a hátrányban sem estünk szét, felpörögtünk, szépítettünk, de egyenlítenünk már nem sikerült. Pedig a lehetőségeink megvoltak, de a hazaik kapusa jó napot fogott ki.

A hét végén újabb nehéz meccs vár együttesünkre …

  • Ebben az osztályban minden meccs nehéz, mindig kiélezett csatákra lehet számítani. A Nyírbátort igyekszünk kellően feltérképezni, több játékosát személyesen is ismerem. A lényeg azonban, úgy kell kimenni a pályára, hogy Jászberényből senki nem vihet el pontot. Lékó Gergő letöltötte büntetését, így komplett kerettel várjuk a szabolcsi alakulatot.

Arany László hétfőn, kedden, csütörtökön és szombaton egy-egy, szerdán két edzést vezényel játékosainak. A bajnoki összecsapás vasárnap 15 órakor lesz Jászberényben.