Végre már a csatárok is …

Nem lehet azt állítani, hogy szórtuk volna a gólokat az idei bajnokságban. Az eddig lejátszott tizenkét fordulóban mindössze 15 alkalommal sikerült bevennünk az ellenfelek kapuját, és ezzel a harmadik legkevesebb találatot jegyezhetjük. Különösen támadóink nem jeleskedtek a gólszerzésben …

Eddig. Mert a tizenegyedik fordulóban mintha megváltozott volna valami. Elmentünk Füzesgyarmatra és a kilencven perc alatt többször zörgettük meg a hálót, mint az azt megelőző négy meccsen összesen! Egy hétre rá, azaz múlt vasárnap ismét idegenben léptünk pályára és Miskolcon sem adtuk három gólnál alább. Mindez azt jelenti, hogy az utolsó 180 perc alatt annyi gólt rúgtunk, mint az azt megelőző 810 perc alatt!

Különösen támadóink találatai hiányoztak. Nagy Richárd ugyan rúgott egyet a Balassagyarmatnak a negyedik, majd Bálint Artúr a Cigándnak a hatodik fordulóban, ám ezen kívül csak középpályosok és védők szerezték góljainkat. Füzesgyarmat ebből a szempontból is sorsfordítónak számított: Nagy Richárd szerzett önbizalom-növelő gólt, majd Miskolcon Bálint Artúr duplázott és Wágner Richárd is átesett a tűzkeresztségen, első alkalommal volt eredményes jászberényi színekben tétmeccsen.

Remélhetően a hét végén is azon az úton haladunk tovább, amelyre két hete ráléptünk és a Tállya ellen végre hazai pályán is ugyan azt a gólerős futballt produkáljuk, mint tettük azt az elmúlt idegenbeli meccseken.