Végre harapott a csapat

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mint köztudott, csapatunk a hét végi bajnoki fordulóban 1-0-ás győzelmet aratott a táblázaton egyetlen ponttal mögöttünk tanyázó kis-Diósgyőr ellen. A találkozót követően vezetőedzőnket faggattuk a látottakról.

  • Végre valami olyasmit kaptam vissza a fiúktól, amit korábban is szerettem volna – felelte érdeklődésünkre Arany László. – Haraptunk, küzdöttünk, s időnként még jól is játszottunk. Mindenki nagyon odatette magát, s ennek lett eredménye a győzelem.

Az NB I-es klubok második csapatait mostanában hajlamosak a szurkolók egy kézlegyintéssel elintézni …

  • Hiba lett volna a részünkről, ha mi is úgy álltunk volna hozzá a kilencven perchez. Kimondottan ügyes, harcos, szervezett csapat benyomását keltette a Diósgyőr. Meggyőződésem, az ellenünk pályára lépett fiatalok közül többen is eljutnak a közeljövőben az élvonalba, vagy a másodosztályba.

A hajrá meglehetősen paprikásra sikeredett.

  • Volt egy rossz becsúszás Patócs Ricsi részéről a felezővonal közelében, melyet a játékvezető annak rendje és módja szerint le is fújt. Sajnos ezt néhányan nem jól kezelték, ennek lett következménye a páros kiállítás. Elismerem, nem volt szép jelenet, meg kell tanulni kezelni az ilyen helyzeteket.

Kis Balázs kiállítását követően sajnos tovább csökkent a hadra fogható játékosaink száma. Amennyiben nem épül fel senki a sérültjeink közül, a hét végi bajnoki fordulóban alig lesz egy kezdőcsapatra való játékosunk.