Végleges a tavaszi keret: bár ketten eltávoztak, de azért négyen érkeztek

Február 15-én lejárt a téli átigazolási időszak. Ahogy az már szokás, az utolsó pillanatban jó néhány klubnál felgyorsultak az események és még az utolsó pillanatban is volt játékosmozgás.

Csapatunk őszi keretéből két játékos távozott. A nyáron érkezett Wágner Richárd munkahelyi elfoglaltság miatt nem tudta tovább vállalni a játékot, s mivel nem is kérte átigazolását másik klubhoz, vélhetően befejezte pályafutását. Három és fél év után távozott csapatunktól a 32 éves Szilágyi Norbert. A csatár információink szerint Balatonlellén lelt új otthonra.

Az már az őszi szezon közben kiderült, hogy “rövid” a kispadunk, meglehetősen szűkös a játékoskeretünk. Ezt mérlegelve, klubunk vezetői négy játékos átigazolására bólintottak rá az elmúlt hetekben. Visszatért csapatunkhoz a korábban már Jászberényben megfordult gólkirály, Farkas János, aki az őszi idényt az NB II-es Ceglédnél töltötte. Rajta kívül érkezett a szárnyait a Ferencváros utánpótlásában bontogató fiatal támadó, Galambos Gábor, valamint a bal oldal valamennyi posztján bevethető jánoshidai Patócs Richárd. Utolsó új szerzeményünk a 20 éves, az MTK-ban, majd a Fradiban nevelkedő, legutóbb Svájcban futballozó Kürti Zsolt. A 190 centi magas játékos elsősorban a támadósorban érzi otthonosan magát.