Vaskó Tamás dirigálja az egri védelmet

A tizenötödik forduló mérkőzéseit rendezik meg a hét végén a harmadosztályú bajnokság Keleti csoportjában. Csapatunk Egerbe látogat, a vasárnap 13 órakor kezdődő összecsapást Jakab Árpád vezeti, segítői Benkő Róbert és Gavalla-Kulcsár Judit lesznek.

A Diósgyőrtől szezon közben érkezett vezetőedző, Sütő Szilárd keretében több rutinos futballista is található. Elég talán a 35 éves Vaskó Tamás nevét említeni, aki Újpesten, a Videotonnál, a Vasasnál hosszú éveket töltött az élvonalban. Rajta kívül a kapus Nacsa Péter (Győri ETO, Kisvárda, Szolnoki MÁV), a Vácon nevelkedett Farkas Krisztián vagy a Honvéd Akadémián pallérozódott Gajda Márkó – letöltötte eltiltását – sem ismeretlen a szurkolók előtt.

Vezetőedzőnk, Német Gyula továbbra sem számíthat a három meccses eltiltását töltő Süttő Attilára, valamint a sérült Ilkovics Miklósra, ám a többiek valamennyien harcra készen várják a vasárnapi találkozót.

A tavalyi szezonban nem sikerült pontot szereznünk a Szentmarjai-stadionban, ugyan három gólos hátrányból is talpra álltunk és közel álltunk az egyenlítéshez, ám végül 3-2-es vereséget szenvedtünk. Most jó lenne elkerülni, hogy beragadjunk a meccs elején … Ha sikerül megismételnünk az ESMTK ellen mutatott játékunkat, mindhárom pontot haza hozhatjuk Hevesből.