Vasárnap már kitavaszodik …

… legalábbis a Magyar Labdarúgó Szövetség szerint, ugyanis a hét végén máris megkezdődik a bajnokság második felvonása a harmadosztályban. Bár a koronavírus-járvány miatt különösen feleslegesnek tűnik ez a nagy sietség, hogy két fordulót is előrehozzanak a tavaszi szezonból, nincs mit tenni, a betegségektől megtizedelt csapatok kénytelenek pályára lépni vasárnap.

A bajnokság huszadik fordulójának összecsapásán együttesünk a Tiszaújváros gárdáját fogadja.

  • Van visszavágni valónk a borsodiakkal szemben – foglalta össze tömören véleményét honlapunknak két napja csapatunk jobb oldali védője, Szemere Balázs.

És való igaz. Az augusztusi, újvárosi találkozó azon kevés bajnoki mérkőzések közé tartozik, ahol nem gyűjtötte be a három pontot csapatunk. Bár Szemere Balázs bevette akkor a vendéglátók kapuját, formálódó együttesünk “csak” 1-1-es döntetlenre végzett. Azóta viszont sok víz lefolyt a Zagyván, összeállt játékunk, s immár esélyesként várjuk a kilencven percet. Igaz, az utolsó öt forduló formáját nézve a tiszaújvárosiaknak sincs okuk a panaszra, hiszen ugyanannyi pontot szereztek, mint mi. Utolsó vereségüket ugyan úgy a 15. fordulóban szenvedték el, akárcsak együttesünk, s azóta három győzelem mellett egyszer döntetlenre végeztek.

A vasárnap 13 órakor kezdődő bajnoki találkozó a jogszabályoknak megfelelően zárt kapuk mellett, a nézők kizárásával kerül megrendezésre.

 

Be the first to comment

Leave a Reply