Várunk vissza Krisztián!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A nyári felkészülést annak rendje és módja szerint, a tőle megszokott nagy lelkesedéssel elkezdte 23 éves középső védőnk, Szanyi Krisztián és pályára is lépett az első felkészülési mérkőzésen, július 6-án, a Békéscsaba ellen. Azóta azonban hiába keresték nevét szurkolóink az edzőmeccsek összeállításában. Megsérült a viharsarkiakkal játszott találkozón, s bár sokáig reménykedtünk, hogy erősebb húzódással, esetleg egy részleges szakadással megúszta az esetet, a napokban kiderült, nem kerülheti el a műtétet.

  • A héten voltam Berkes István professzor úrnál, a végső diagnózis pedig keresztszalag-szakadás – felelte honlapunk érdeklődésére Krisztián. – Szerencsére gyorsan sikerült egy szabad időpontot találni, s július 29-én, hétfőn már meg is operál. Hihetetlen, de egy hét különbséggel napra pontosan két éve feküdtem kés alá a másik térdemmel. Akkor 6 hónap után visszatérhettem a pályára, bízom benne, hogy most is hasonlóan “gyorsan” felépülök, és a téli felkészülést már a csapattal végezhetem.

Mire emlékszik a mostani sérülésből?

  • A csabaiak játékosa kibillentett az egyensúlyomból és sajnos rosszul léptem. Ugyan hallottam egy reccsenést is, de mivel saját lábamon jöttem le a pályáról, és másnapra be is dagadt a térdem, mivel nem tűnt vészesnek a fájdalom, reménykedtem, hogy “olcsóbban” megúszom. Hát nem … Több orvosi konzílium után Berkes professzor úr mondta ki a végső diagnózist. Hétfőn, Tatán műtenek és ha minden jól megy, csütörtökön már haza is jöhetek. Igyekszem a jó oldalát nézni az esetnek. Örülök hogy napokon belül túl leszek a műtéten és nem kell hónapokat várnom a beavatkozásra, így felgyorsulhat a felépülésem is.

Honlapunk olvasói, illetve szurkolóink nevében is mihamarabbi gyógyulást kívánunk fiatal védőnknek. Várunk vissza Krisztián!