Várjuk az MLSZ tájékoztatását …

Miután Gulyás Gergely miniszter csütörtökön bejelentette, hogy a sportélet szép lassan visszatérhet – ha nem is – a rendes kerékvágásba, és a labdarúgók is megkezdhetik a közös edzéseket, klubunk elnökénél érdeklődtünk a folytatásról.

  • Mivel az MLSZ egyelőre hivatalosan nem értesítette az NB III-as klubokat, hogy a kihirdetett szabályok mindenkire érvényesek, így egyeztetve Német Gyula vezetőedzővel abban maradtunk, ma még mindenképpen az eddigiek szerint edzenek játékosaink – tájékoztatta honlapunkat dr. Gottdiener Lajos. – Megmondom őszintén, még azt sem tudjuk, hogy folytatódik-e a bajnokság, vagy befejezettnek nyilvánítják a pontvadászatot. Amint megkapjuk a szükséges tájékoztatást, illetve az írásbeli engedélyt a szövetségtől, hogy megkezdődhetnek a közös edzések a keret számára, természetesen azonnal visszaállunk az eredeti felkészülési menetrendre.

Az edzések újra indításáról szóló könnyítést április 30-án, csütörtökön jelentette be Gulyás Gergely miniszter, s a hosszú hétvége miatt  “megállt az élet” Magyarországon, vélhetően ma kapnak bővebb tájékoztatást a klubok a folytatásról.