Van esélyünk egy szép eredményre

A hét végén elrajtol a 2018-19-es harmadosztályú labdarúgó bajnokság. Csapatunk a Keleti csoport tagjaként szeretne maradandót alkotni. A nyáron átalakult keretünk legrutinosabb tagja a 32 éves Sándor István, aki pályafutása során több élvonalbeli és NB II-es klubban is megfordult. Az elmúlt években tagja volt például a Nyíregyháza másodosztályban bajnokságot nyert gárdájának vagy éppen a dobogóról éppen lecsúszó soroksári alakulatnak. Most nyáron a Cegléd szerelését cserélte csapatunk kék-fehér mezére.

  • Úgy érzem jó döntést hoztam, mikor júliusban elfogadtam a JFC invitálását – felelte honlapunk érdeklődésére Sándor Sztyopa. – Nagyon jól érzem magam Jászberényben. Remek közösség formálódik az öltözőben, a szakmai stábbal egy hullámhosszon van a keret, azaz minden adva van az eredményes munkához.

Mire lehet képes átalakult csapatunk?

  • Nem akarok felelőtlenül ígérgetni, de az már most látszik, hogy mindenki éhes a sikerre, s ennek érdekében megtesz mindent az edzéseken. Megismerve a társakat bátran kijelenthetem, a futballt valóban játszó csapatunk lesz. Amennyiben sikerül megvalósítani elképzeléseinket és a saját játékunkat tudjuk játszani, esélyünk lesz egy szép eredmény elérésére.

Sajnos még egy ideig kevés jászberényi szurkoló láthat titeket bajnoki meccsen …

  • Igen, sajnos pályánk felújítása miatt az őszi szezonban vagy legalábbis egy részén gyöngyösi albérletbe kényszerülünk. Szeretnénk olyan eredményeket elérni, hogy mikor hazaköltözünk, valóban “érdekessé” tegyük magunkat szurkolóink számára.

Csapatunk szombaton 17 órakor, Cigándon kezdi meg idei bajnoki szereplését.