Változatos nap volt …

Nem lehet azt mondani, hogy unalmas nap lett volna a szerda csapatunk számára. Utaztunk, meccset játszottunk, tábort vertünk a szarvasi edzőtáborban, közben pedig még napvilágot látott az NB III-as csoportbeosztás is …

  • Sok fiatallal, köztük néhány próbázóval léptünk pályára Törökszentmiklós, de így is sikerült nyernünk az újonc ellen – felelte honlapunk érdeklődésére klubunk elnöke, dr. Gottdiener Lajos. – Tisztult a kép, az elmúlt napokban velünk készülő Németh Kristóftól elköszöntünk, ugyanakkor a gólt szerző és gólpasszt is adó, 19 éves Farkas Bertalan velünk tartott az edzőtáborba. Sőt, megegyeztünk a 26 éves, hét éven keresztül a Honvéd akadémiáján nevelkedő, majd két évet Pécsett eltöltő, legutóbb pedig a Dabast erősítő belső védővel, Erdős Gáborral.

Napvilágot látott az új csoportbeosztás …

  • Érdekes lett. Számomra meglepetés, hogy a Keleti csoport két meghatározó csapata, a BVSC és a Balassagyarmat Középre került, ugyanakkor nyolc új gárdát soroltak a régióba. Az Újpest II-vel, Békéscsaba II -vel régóta nem játszottunk, a BKV ismerősként tért vissza, míg a Hidasnémetiről elsőként az jut eszembe, hogy igencsak messze van. A két NB II-től búcsúzó együttes, a Kazincbarcika és a DEAC, illetve a feljutó Hajdúszoboszló érkezése a földrajzi helyzetük miatt biztos volt. Annak viszont örülök, hogy immár három Szolnok megyei gárda is van az NB III-ban.

Csapatunk ma és holnap kettőt, kettőt edz, szombaton pedig a Mezőtúr együttesét fogadja a szarvasi edzőtáborban.

Be the first to comment

Leave a Reply