Változások …

Néhány napja Német Gyula vezetőedző jelezte, tart attól, hogy olyan viharfelhők gyülekeznek a klub fölött, mely bizonytalanná teszi a labdarúgás jövőjét Jászberényben.

  • Tény, húznunk kell a nadrágszíjon. A költségcsökkentésnek prózai okai vannak. A város minimális szinten támogatja klubunkat és a szponzori pénzek is egyre csökkennek – felelte érdeklődésünkre klubunk elnöke, dr. Gottdiener Lajos. – Ennek ellenére úgy gondolom, hogy az az út, amin elindultunk egy esztendeje, nincs veszélyben. Csupán fel kell gyorsítanunk a folyamatot. Fiatal, jászberényi, vagy éppen a térséghez kötődő játékosokkal lehet csak életképes klubunk. Ahogy tavaly télen, majd idén nyáron, úgy most is el kell köszönnünk néhány meghatározó, ám nem idevalósi játékostól. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a jól sikerült ősz után van időnk és lehetőségünk az építkezésre, hiszen nem vagyunk eredménykényszerben.

Nem csak a keretben várható változás …

  • Tíz év után elérkezettnek láttam az időt, hogy a felnőtt futball irányítását átadjam másnak. A klub elnökeként tovább vezetem a JFC-t, ám immár elsősorban az utánpótlásra fókuszálok. Természetesen amikor időm engedi, továbbra is ott leszek a meccseken, de az elkövetkezendőkben Besenyi Gábor felel a felnőtt szakosztály irányításáért, míg Nagy Zsolt a marketing munkáért. A távozó, illetve érkező játékosokkal már ők tárgyalnak a napokban.

Az ég tehát valóban borús csapatunk felett, de a felhők között azért pislákol néhány fénysugár …

 

Be the first to comment

Leave a Reply