Vajon melyik arcunkat mutatjuk vasárnap?

A hét végén a 22. forduló mérkőzéseivel folytatódik a harmadosztályú bajnokság. Csapatunk vasárnap délután (14.30) Debrecenben lép pályára.

– Vajon melyik arcát mutatja együttesünk a hét végén – tehetik fel a költői kérdést szurkolóink. – Azt, amelyik az utolsó pillanatban hagyja kiénekelni a sajtot a szájából vagy azt, amelyik idegenben képes négy gólt szerezve diadalmaskodni?

Nos, ma még megválaszolhatatlan a kérdés. Miként az is, mire is számítsunk a kis-Loki ellen. Mert hát látni kell, az élvonalbeli klubok “visszajátszó” játékosai képesek fenekestől felfordítani az esélyeket. A Debrecen II például legutóbb az NB I-es keretből visszakapott Szatmári Csabával, Bíró Péterrel, Barna Szabolccsal a soraiban, idegenben ütötte ki (3-0) az otthon még a listavezető Kazincbarcikát is legyőző Putnokot. Ugyanakkor a piros-fehérek hazai környezetben például két hete nem bodogultak (1-1) a kieső helyen álló ESMTK-val.

De felesleges is számolgatnunk, az ellenfél összeállítását vizsgálgatnunk. Nekünk csak saját magunkkal szabad foglalkoznunk. Hoznunk kell a kis-MTK ellen mutatott szebbik arcunkat és akkor nem marad el a siker sem.