Utolsó nekifutás …

Vasárnap 17.30-kor, Sényőn lép pályára csapatunk az idei bajnokság utolsó fordulójának összecsapásán. A mérkőzést az NB II-ből érkezett játékvezetői hármas dirigálja: Takács Tamás munkáját Tőkés Róbert és Punyi Gyula segíti.

Akár azt is mondhatnánk, hogy tét nélküli mérkőzésre utazunk a Sényőre, hiszen a listavezető azt a sereghajtót fogadja, melynek sorsa már megpecsételődött, azaz csodaszámba menne a sajóbábonyiak pontszerzése. Mi azonban szeretnénk hinni a csodában, így viszont igenis van tétje sényői fellépésünknek. Saját lelkünk megnyugtatására igenis nyernünk kell, aztán majd meglátjuk, mennyire lesz gömbölyű a labda a Tiszaligetben …

Vezetőedzőnk, Huszák Géza ezúttal valamennyi meghatározó játékosára számíthat. Miután az ESMTK ellen letöltötte eltiltását Szanyi Krisztián, visszatér(het) a védelem közepére, és újra ott lehet a keretben a piros lapos büntetését letöltő kapusunk, Menczeles Iván is.

Tisztában vagyunk vele, hogy Sényő nem éppen Jászberény szomszédságában van, de jó lenne, ha minél többen elkísérnék csapatunkat a végső összecsapásra. Hátha szurkolóinknak kell “befújni” a mindent eldöntő gólt a hazaiak kapujába!