Utánpótlás eredmények: U19, U17, U15, U14

Az elmúlt napokban bajnoki mérkőzésen léptek pályára utánpótlás csapataink is.

U19: Cegléd-Jászberényi FC 3-0 (2-0)

Cegléd, vezette: Németh Keve (Feigl, Ferenczi)

JFC: Sándor – Pomázi, Papp, László, Jetmir – Bóta, Prága (Oskola, Banya) – Borics, Kálé (Balázs), Ács – Szabó Á. Edző: Besenyi Gábor.

Gólszerzők: Szlezák (1.), Apró 2 (38., 86.)

Katasztrofálisan kezdtük a meccset, már a 30. másodpercben a kapunkba került a labda. Tíz perc kellett, hogy rendezzük a sorainkat és átvegyük a mérkőzés irányítását. Utána viszont az történt a pályán amire készültünk. Mi irányítottunk, a Cegléd pedig védekezett! De ezen a napon semmi nem úgy történt, ahogy szerettük volna …  a szünet előtt óriási lesgóllal növelte előnyét a hazai gárda. A második félidőben is mi birtokoltuk többet a labdát, de nem tudtunk gólt szerezni. A hajrában pedig  teljesen kinyíló csapatunknak bevitte a kegyelem döfést a Cegléd.

Besenyi Gábor: – Nagyon fájó számunkra ez a vereség, de így ki lehet kapni. Nagyon akartak a srácok,  3-0-nál is mentek előre a becsületgólért. Köszönjük a sok szülőnek, akik elkísérték és biztatták a csapatot. A hétvégén, a Balassagyarmat ellen, hazai pályán megpróbáljuk kijavítani ceglédi kisiklásunkat.

U17: Cegléd-Jászberényi FC 2-1 (1-0)

Cegléd, vezette: Ferenczi Dávid (Feigl, Németh)

JFC: Kovács T. – Penczner, Zombori, Kónya, Lakatos – Szabó F., Drávucz – Dóka, Kovács B., Nagy Á. – Magyar. Edző: Németh Gyula.

Gólszerzők: Augusztin (42.), Kecskés (90.), ill. Kónya (57.)

Nagyon közel állt a pontszerzéshez csapatunk, ám elég volt egy figyelmetlenség az utolsó pillanatban, s vereség lett a vége.

U15: Jászberényi FC-Cegléd 8-4 (6-0)

Jászberény, vezette: Erdélyi Bence (Csőszné, Nagy Z.)

JFC: Kövér – Petró, Kálmán, Szepes, Szabó Z. – Kökény, Rékasi – Kasza, Vas (Bedő), Tamás – Molnár M. Edző: Arany László.

Gólszerzők: Tamás 6 (3., 16., 19., 20., 41., 60.), Molnár M. 2 (21., 35.), ill. Kuthy (46.), Gulyás (48.), Kotlár (57.), Dudás (69.)

Arany László: – A mérkőzés elején hamar több gólos vezetést szereztünk, így gyorsan eldőlt a három pont sorsa. Második félidőben figyelmetlenek voltunk, s ezt ellenfelünk gólokkal büntette. Csapatként játszottunk jól, gratulálok minden játékosomnak.

U14: Jászberényi FC-Cegléd 0-1 (0-1)

Jászberény, vezette: Nagy Zoltán (Erdélyi, Csőszné)

JFC: Nagy N. – Nagy-Varga, Kovács M., Palcsó, Borbás – Bagi, Muhari – Tallósi (Benedek), Kurunczi, Varga O. (Tóth R.) – Forgács. Edző: Arany László.

Gólszerző: Vincze (38.)

Arany László: – Ez a mérkőzés bebizonyította, ha szervezetten játszunk élvezhető, jó találkozót tudunk játszani minden csapat ellen. Bátran, agresszíven, tudatosan játszottunk, így megnehezítettük a tabella első helyén tanyázó csapat dolgát. Ez a mérkőzés győzelemmel ér fel!