Újult erővel a győzelemért

Hogy valaki csak egyszerűen jó vagy “igazán” jó (labdarúgó), az a legnehezebb pillanatokban mutatott teljesítményén mérhető le legjobban. Könnyű akkor nyerni, amikor fut a szekér, és sokkal nehezebb akkor, amikor semmi sem jön össze. Na, akkor előhúzni a rejtett tartalékokat …

Az tavasszal bebizonyosodott, hogy jó csapatunk van. A hátra lévő néhány fordulóban azt kell igazolnunk, hogy nem csak egyszerűen jó, hanem … Na, ez nem lesz egyszerű. Éllovasként minden összeesküdött ellenünk, s három vereséget szenvedtünk el zsinórban. Vasárnap ezt a negatív sorozatot kell megállítanunk és be kell gyűjtenünk a három pontot. A sorsunk ugyan már nem a mi kezünkben van, de ne könnyítsük meg riválisaink dolgát. A teher most nyomassza őket, mi “csak” térjünk vissza arra az útra, melyen tavasszal elindultunk. Ha akkor ment a játék, most is mennie kell, ha akkor tudtunk gólokat rúgni, most is sikerülni fog.

A gyomorfertőzés miatt legutóbb hiányzó Albert Ádám már hadra fogható, s ezúttal eltiltás miatti hiányzónk sem lesz.

A DVTK II elleni vasárnap 17 órakor kezdődő hazai bajnoki találkozót Katona Balázs vezeti, segítői Belicza Bence és Pogonyi Ferenc lesznek.