Újra edzésben …

Amint az vezetőedzőnkkel készült múlt heti interjúból kiderült, csapatunk tagjai számára vasárnap véget ért a téli szabadság, s hétfőn munkába álltak a keret tagjai.

  • Tegnap délelőtt volt találkozó az öltözőben – felelte honlapunk érdeklődésére csapatunk kapitánya, Mile Krisztián. – Rövid eligazítás után súlymérés, majd 45 perces futás, végül egymás közti játék szerepelt a programban a nagy műfüves pályán.

Meglehetősen szűk kerettel fejeztük be a szezont …

  • Most huszonketten vettünk részt az edzésen. Négy ifista mellett két maródink, a térdműtéten átesett Szanyi Krisztián és Csúzz Martin is elkezdte a munkát, de természetesen ők még külön készülnek. Egyetlen hiányzónk volt tegnap, Tisza Kálmánnak vizsgája volt, így ő felmentést kapott, ám ma már ő is bekapcsolódott a felkészülésbe.

Arany László azt ígérte, nem lesz ráhangolódás, azonnal belecsapnak a munkába …

  • Tartotta is magát hozzá. Ma már két edzés szerepel a programban. Délelőtt a konditeremben voltunk, ahol a súlyzós gyakorlatok mellett a futópadon, max pulzusszámig felmérés is volt. Délután a szabadban lesz az idei harmadik foglalkozás.

Egyelőre egy új fiú kezdte meg a felkészülést Arany László irányításával, ám mivel még zajlanak a tárgyalások átigazolásáról, nem nevesíthetjük meg személyét.