Újabb rangadóra várva …

Nem túlzás, ha azt állítjuk, az idény legnehezebb összecsapása előtt áll csapatunk. A hétvégi bajnoki fordulóban a feljutás toronymagas esélyeseként elkönyvelt, az előző szezonban még az NB II-ben szerepelt Tiszakécske vendége lesz a táblázat második helyén tanyázó együttesünk.

Tiszakécskén a váratlan tavaszi kiesést követően nem titkolták a klub vezetői, azonnali visszajutást várnak a 2020-21-es pontvadászat végén a gazdaságilag is rendkívül stabil lábakon álló gárdától. Ennek megfelelően erősítették meg keretüket …

Már tavasszal megszerezték azt a Máté Jánost, aki több élvonalbeli és NB II-es alakulatnál megfordult az elmúlt esztendőkben. Hogy jó vásárt csináltak vele bizonyítja, az eddig lejátszott négy fordulóban már hat gólt szerzett. Érkezett Siófokról az a Horváth Attila, aki pályafutása során nyolc éven keresztül kirobbanthatatlan tagja volt a Balaton-parti gárdának, de magára öltötte a ZTE, a Szeged és az Ajka szerelését is. A diósgyőrben nevelkedő Ternován Patrik bemutatkozott az NB I-ben is, míg Pongrácz Viktor a Győri ETO, Balmazújváros, majd Szeged érintésével érkezett Kécskére. Simon Márk és Kiprich Dávid már az NB II-es Aqvital FC Csákvárnál is csapattársak volt, s most egyszerre szerződtek a kék-sárgákhoz. A Fradiban nevelkedő Fülöp Noel futballozott a Siófokban, Soroksáron, az MTK-ban.

Nem véletlen, hogy a Nagy Sándor dirigálta gárda négy fordulót követően, pontveszteség nélkül, 15 rúgott és mindössze 2 kapott góllal áll a mezőny élén a Tiszakécske.

Nem vár tehát egyszerű feladat csapatunkra, ha eredményesen akarunk szerepelni, minden játékosunknak a maximumot kell nyújtani …