Újabb bravúrra készen …

Vasárnap 17 órakor, Gyöngyösön lép pályára csapatunk az NB III-as bajnokság második fordulójának mérkőzésén. A találkozót Kovács Tamás vezeti, segítői Szabó Dániel és Kovács Brankó lesznek.

A Füzesgyarmat elleni győztes rajtnak köszönhetően jó hangulatban teltek az elmúlt napok csapatunk háza táján. A nyáron “vérátömlesztésen” átesett, megfiatalított együttes óriási szívvel küzdve – az 1-0-ás végeredmény ellenére is -, tulajdonképpen biztosan tartotta itthon a három pontot. Éppen ezért nem meglepő, hogy hasonló bravúrra készülünk Gyöngyösön is. Az biztos, Német Gyula vezetőedző – adminisztratív okok miatt – továbbra sem számíthat a Kaposvárról érkezett középső védő, Lakatos Gergő játékára, miként a térdműtéten átesett Szanyi Krisztián is csak a lelátóról szoríthat a társaknak.

Ahogy a bajnoki nyitányon, úgy minden bizonnyal vasárnap is Lakatos Béla húzódik egy sorral hátrébb a védelem tengelyébe. Rutinos, az élvonalat is megjárt játékosunk nem csak remekül fogta össze a hátsó alakzatot, de éppen az ő gólja jelentette a három pontot a Békés megyeiek ellen.