Új sorozatot kezdenénk …

Egy időszak lezárult múlt vasárnap, s reményeink szerint holnap egy új kezdődik csapatunk életében … Az NB III-as bajnokság tizenegyedik fordulójában elveszítettük veretlenségünket, a tizenkettedikben pedig egy újabb szép sorozatot kezdenénk.

  • Soha nem jó vereséget szenvedni, de valahol fel voltunk rá készülve, hogy egyszer mi is betlizünk – vélekedett csapatunk vezetőedzője, Német Gyula a múlt heti zakóról. – Egy rossz szavam sem lehet a srácoknak, hiszen az első félidőben kimondottan jól játszottunk. Sajnos kimaradtak a ziccereink, s ettől a szünet után begörcsöltünk, a futball örök törvénye pedig ismét igazolta önmagát. Most már mindegy, lezártuk azt a meccset, s minden idegszálunkkal a Hatvan elleni találkozóra koncentrálunk.

A papírforma alapján egyértelműen csapatunk az összecsapás esélyese …

  • Az lehet, de nem a papírforma játszik, nekünk kell bebizonyítani, hogy jobbak vagyunk ellenfelünknél. Nem lesz egyszerű, kiélezett, szoros meccset várok. Egyértelműen nyerni szeretnénk, s ha megismételjük a múlt heti első félidőt, meg is szerezzük a három pontot.

Sérültek, eltiltottak?

  • Egyedül Ilkovics Miklósra nem számíthatok, neki kiújult a hátsérülése, úgy néz ki, ezt a szezont már nélküle fogjuk befejezni. A többiek egészségesek, harcra készen várják a szomszédvárak rangadóját.

A vasárnapi találkozó 13.30-kor kezdődik Jászberényben, Kátai Gábor lesz a játékvezető, Punyi Gyula és Katona Brigitta segíti majd a munkáját.