Új balhátvéd érkezett

Amikor hivatalossá vált, hogy Fejes János az NB II-es Cegléd együtteséhez szerződik, klubvezetésünk azonnal lázas “keresésbe” kezdett, hogy megfelelően tudja pótolni távozó meghatározó játékosunkat. A hét végén aztán siker koronázta elhatározásukat.

Süttő Attila személyében egy rutinos, a magasabb osztályban is szerepelt ballábas játékost sikerült igazolnunk – tájékoztatta honlapunkat klubunk elnöke, dr. Gottdiener Lajos. – Miután mind vele, mind klubjával gyorsan megállapodtunk, minden akadály elhárult, hogy hivatalosan is csapatunk játékosának vallhassa magát.

A 24 éves Süttő Attila Kazincbarcikán nevelkedett. Meghatározó játékosa volt az NB III Keleti csoportjában bajnoki címet szerzett gárdának – védő létére 31 bajnoki meccsén 6 gólt szerzett -, majd a tavalyi idényben, az NB II-ben is 30 mérkőzésen lépett pályára. A nyáron Putnokra igazolt, s onnan sikerült most “elcsábítanunk”.

Süttő Attila már be is mutatkozott csapatunkban, a szombati, Dabas ellen 3-0-ra megnyert felkészülési mérkőzés második félidejében esett át a tűzkeresztségen.