U19: csapatunk megtörte a hatvani átkot

Megkezdődött az utánpótlás bajnokság tavaszi idénye is. A Besenyi Gábor dirigálta U19-es együttesünk győztes rajtot vett.

Jászberényi FC-Hatvan 2-1 (1-1)

Jászberény, 50 néző, vezette: Kóródi Ferenc (Skultéti, Erdélyi)

JFC: Sándor – Pomázi, Papp, László, Jetmir – Bóta, Prága (Sebestyén) – Borics (Oskola), Kálé, Ács – Szabó Á. Edző: Besenyi Gábor.

Gólszerzők: Borics (22.), Pomázi (91.), ill. Bötös (10.)

Csapatunk ha nehezen is de a mérkőzés képe alapján teljesen megérdemelten tartotta itthon a három pontot!!

– Azt kaptam a mérkőzéstől amit vártam – vélekedett értékelésében csapatunk vezetőedzője. –  Tudtuk, hogy a Hatvan mélyen visszahúzódva védekezik és a gyors kontrákra játszik, mégis a legrosszabb forgatókönyvvel kezdődött a mérkőzés. A 10. percben egy kontrával megindultak és góllal fejezték be a támadást. Szerencsére nem törtünk össze és a hatvani kapus hibáját kihasználva Borics Levente góljával gyorsan egyenlítettünk. Ezek után is mi irányítottunk, de a nagyobbnál nagyobb helyzeteket is elhibáztuk. A vendégek a második félidő végére egyre jobban elfáradtak, s bár érett a gólunk, továbbra sem tudtunk a kapuba találni. Amikor már mindenki elkönyvelte a döntetlent, jött a mérkőzés csattanója. Bóta Marci négy ember között vitte be a labdát a tizenhatoson belülre, ahol csak szabálytalanul tudták megállítani. A jogosan megítélt büntetőt Pomázi Bálint higgadtan gurította a kapu bal oldalába, megtörve a hatvani “átkot”.

Csapatunk következő bajnoki mérkőzését március 11-én 12 órakor vívja Cegléden.