Túl a holtponton …

Két hét múlva elrajtol a harmadosztályú labdarúgó bajnokság tavaszi idénye, azaz ezekben a napokban már más jellegű munkát végeznek a játékosok, mint korábban.

  • Úgy gondolom, a szombati meccsel túl jutottunk a holtponton, most már a frissítés időszaka következik – vélekedett az eddigi munkáról csapatunk vezetőedzője, Huszák Géza. – Azok után, hogy 3-0-ra nyertünk Kecskeméten, furán hangozhat mindez, de elsősorban nem a teljesítményünknek, hanem a szervezettségünknek köszönhettük újabb győzelmünket.

A betegek meggyógyultak, már csak a maródiak hiányoznak a keretből …

  • Szombaton bemutatkozott csapatunkban utolsó új igazolásunk, Albert Ádám. Negyedóra ismerkedés után azonnal beilleszkedett a gárdába, s már most kijelenthetem, erőssége lesz tavasszal együttesünknek. Bízom benne, hogy újabb sérülés már nem nehezíti felkészülésünket, s amennyiben kiegészülünk a most még hiányzókkal, ütőképes csapatunk lesz.

A héten újabb két edzőmeccs vár játékosainkra.

Szerdán az RKSK, vasárnap a Hajdúszoboszló ellen lépünk pályára. Ez utóbbin szeretnénk a centerpályánkon játszani, hiszen azt követően már kezdődik a bajnokság.