Továbbra is foghíjas a keretünk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Az idei utolsó, azaz harmincadik fordulót rendezik a harmadosztályú labdarúgó bajnokság Keleti csoportjában a hét végén. Valamennyi összecsapásra vasárnap 17.30-kor kerül sor.

A nagy kérdés, a bajnoki cím sorsa már hetekkel, hónapokkal ezelőtt eldőlt: a Monor együttes huszonhat(!) pont előnnyel áll az élen vasárnapi ellenfelünk, a második helyen tanyázó ESMTK előtt. Bár a szezon közben visszalépő Salgótarján kivételével a kiesők kiléte még kérdéses, a két helyre már csak három együttes pályázik. A Tiszafüred és a Balassagyarmat gárdájának még egy a bravúr is kevésnek tűnik a bent maradáshoz – a Monorral, illetve a Putnokkal játszanak -, lévén a Tállya hazai környezetben fogadja a Füzesgyarmat legénységét.

Csapatunk a zárófordulóban a fővárosba látogat. A kilencven percnek tulajdonképpen csak a mi számunkra van tétje. Vasárnapi vendéglátónk, az ESMTK együttese ugyanis már sem előre nem léphet, sem hátra nem csúszhat a táblázaton, második helye “betonbiztos”. A mi szempontunkból viszont messze nem mindegy, milyen eredményt érünk el, lévén lehetünk még negyedikek, de akár nyolcadikok is. A hetek óta sérüléssel bajlódók mellett (Mile, Miski, László, Lékó, Fejes) az eltiltott Kis Balázsra sem számíthat vezetőedzőnk, így továbbra is alig akad tizenegy hadra fogható játékosunk.

A vasárnapi kilencven percet Molnár Réka vezeti, segítői Kurinka Béla és Farkas Dávid lesznek.