Továbbra is bizalmat élveznek a fiatalok

Amint arról már beszámoltunk, csapatunk Német Gyula vezetőedző irányításával megkezdte a felkészülést a tervek szerint augusztus 2-án rajtoló NB III-as bajnokságra. Az edzésekre kilátogató szurkolóink egyöntetű véleménye, hogy továbbra is az egyik legfiatalabb keret lesz a miénk a harmadosztályban. … és nem is tévednek.

A tavaly érkezett Csutorka Márk (2001) és Balogh Bálint (2001) továbbra is a JFC-t erősíti, miként Micskó Márkra (2001), Drávucz Milánra (2001), Palcsó Martinra (2003), Borbás Martinra (2004) és Kurunczi Gáborra (2004) is számít a szakvezetés. Ha azt nézzük, hogy Nagy Szabolcs (1998), Papp Patrik (1999) és Borics Levente (1999) is alig öregedett ki a tinédzserkorból, akkor valóban megállapítható, a fiatalok élvezik a bizalmat Jászberényben.

Mint köztudott, a tavaszi keretből Ludasi Martin távozott egyedül, Kónya Viktort fejlődése érdekében megye egyes csapatnak szeretnénk kölcsönadni. Szabó Tamás sorsáról július 15-ig dönt a szakvezetés, amennyiben igazolási terveink realizálódnak, a több játéklehetőség miatt kölcsönbe elengedjük.