Több tornán is jártak korosztályos csapataink

Felnőtt csapatunk mellett immár korosztályos gárdáink is gőzerővel készülnek a tavaszi idényre. A 16-17 évesek Törökszentmiklóson, a 10 esztendősek Gödöllőn, míg a legkisebbek Tiszafüreden léptek parkettre. Az U11 és 13-as Bozsik-csapatunk hazai környezetben szerepelt.
A Német Gyula dirigálta U17-es csapatunk fiataljai az U15-ös játékosokkal kiegészülve vettek részt a tornán. Minden mérkőzésen fegyelmezetten, nagy akarással játszottak, aminek az lett a vége, hogy bejutottak a döntőbe. A színvonalas, gól nélkül véget ért fináléban a mieink több helyzetet is kihagytak, s végül a büntetők döntöttek az orosháziak javára. A torna legjobb kapusának Kovács Tamás (JFC) bizonyult.
Eredmények: Csep Gól FC–Jászberényi FC 0-1, Mezőtúr-Jászberényi FC 0-4, Törökszentmiklós- Jászberényi FC 3-1. Elődöntő: Rákóczifalva-Jászberényi FC 0-1. Döntő: Orosházi MTK-Jászberényi FC  0-0, büntetőkkel: 5-4
Kis-Német Albert 10 éves gyerekei Gödöllőn, a Sátor Kupán jártak a hétvégén. Jó mérkőzéseket játszottak fiataljaink, mindvégig bátor játékot nyújtva megnyerték a sorozatot. A torna gólkirálya is csapatunkból került ki, Muhari Zalán kapta a különdíjat.
Eredmények: Rákosmenti KSK-Jászberényi FC 1-1, Jászberényi FC-Mezőkövesd 3-2, Jászberényi FC-Veresegyház 2-0, Jászberényi FC-Mészöly Focisuli 2-1. Elődöntő: Gödöllő-Jászberényi FC 0-1. Döntő: MTK-Jászberényi FC 0-2.
Tiszafüreden, a Tisza-tó Kupa U8-as tornán szerepelt Nagy Attila csapata. Megilletődötten kezdtek gyerekeink, de ahogy belemelegedtek a játékba, eltűnt a lámpalázuk.
Eredmények: Debreceni VSC-Jászberényi FC 3-0, Mezőkövesd-Jászberényi FC 3-1, Tiszafüred-Jászberényi FC 1-0.
A Hűtőgépgyári Sportcsarnokban rendeztük meg a Bozsik Egyesületi Program keretében az U11 és U13-as csapatik második futsaltornáját. A tornán részt vettek a jászberényi csoport egyesületei: Jászapáti VSE, Jászárokszállási VSE, Jászfényszarui VSE, Jászjákóhalmi KSE, Jászberényi SE, illetve a Jászberényi FC csapatai. A decemberi tornához képest immár magasabb színvonalú mérkőzéseket hozott a küzdelemsorozat. A bozsikos szabályoknak megfelelően minden csapatból külön díjaztuk a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó játékosokat.