Több próbázót is tesztel Arany László

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bár a tervezett két felkészülési találkozóból csak egyet sikerült lejátszanunk a hét végén a szombaton éjszaka leesett hó miatt, vezetőedzőnk így is több próbajátékost szemrevételezhetett mérkőzés szituációban.

Az 1999-es születésű Al Hussein Mohamad a Soroksár SC-nél nevelkedett, 2017 nyarán került a BLASZ I. osztályban szereplő Újbuda gárdájához, ahol az őszi idényben tizenkét mérkőzésen lépett pályára. A 26 éves Vágner Attila az NB III-as Szentlőrinc együttesének meghatározó játékosa volt a bajnokság első felvonásában, csapata valamennyi őszi bajnoki találkozóján szerepelt. A 2000-es születésű Galambos Gábor a Ferencváros utánpótlásában pallérozódott, az őszi idényben az U19-es gárdában kapott bizonyítási lehetőséget.

A Szlovákiából érkezett, magyar származású fiatal, Hozogány bal oldali védőként, Prágai pedig támadó középpályásként próbálta meggyőzni Arany Lászlót, hogy erősítést jelentene csapatunk számára a tavaszi folytatásban. Sorosukról hamarosan döntenek a vezetők.

Ugyanakkor egy játékos bejelentette a távozási szándékát, Wágner Richárd munkahelyi elfoglaltság miatt tavasszal már nem ölti magára csapatunk szerelését.