Tíz meccsből nyolcat eltalált …

Amint arról tegnap már beszámoltunk, Süttő Attila nyerte csapatunk őszi idényt átölelő totó-háziversenyét. Méghozzá parádés eredménnyel: tíz meccsből egynek a pontos végeredményét, négynek a gólkülönbségét, háromnak pedig a végkimenetelét találta el. Mindössze két találkozó – a Tiszaújváros-Tiszakécske és a DVTK II-Tiszafüred – győztesére trafált mellé.

Íme a helyes tipposzlop (zárójelben Süti jóslata):

Jászberényi FC-SBTC 6-1 (3-0)

Kisvárda II-Eger 0-0 (1-1)

Sajóbábony-Cegléd 0-1 (1-2)

DVSC II-Balassagyarmat 3-1 (3-1)

Gyöngyös-Mezőkövesd II 2-0 (3-0)

Hatvan-Sényő 0-1 (1-2)

Tállya-Putnok 0-0 (1-1)

Füzesgyarmat-BVSC 5-0 (1-0)

Az egész szezonban figyelemmel követtük az öltözőben a többiek tippjeit, ment is a zrika rendesen – fogadta honlapunk győztesnek járó gratulációját Süttő Attila. – Már a hetedik idényt töltöm a Keleti csoportban, korábban a Kazincbarcika és Putnok, majd lassan két éve immár a Jászberény színeiben szerepelek ebben a mezőnyben. Társaimhoz képest nyilván sokat számított, hogy ismerem az egész Keleti csoportot, de erre azért én sem számítottam. Totózni soha nem totóztam, de a tippmixen is csupán néha napján játszok.

Nem csak neked a tippversenyben, hanem az egész csapatnak a pályán jól ment a szezonban …

  • Megmondom őszintén, ilyen szereplésre még mi sem számítottunk. Sok új játékos érkezett a nyáron, négyen az utolsó pillanatban csatlakoztak hozzánk, így félő volt, hogy időre lesz szükség, míg összeállunk. Általános meglepetésre azonban már a rajtot elkaptuk, s mint tudjuk, a győzelmeknek komoly összekovácsoló ereje van. Mindenki hozzátette magáét a sikerhez.

A második helyen, a listavezetőtől négy pontra lemaradva várjuk a tavaszi folytatást. Megfogható a Tiszakécske?

  • Szerintem csak rajtunk múlik. A remek szereplés ellenére van bennem hiányérzet. A kis-Loki, illetve a Sényő ellen benne hagytunk a meccsben 2-2 pontot, mindkét találkozó talán egy kis szerencsével nyerhető lett volna. Akkor pedig holtversenyben állnánk az éllovassal. És ne feledjük, a Tiszakécskét idegenben legyőztük …

Milyen tavaszra számíthatnak szurkolóink?

  • Egyben marad a keretünk, így nagyon remélem, hogy sikerül megszorongatnunk a Kécskét és harcban leszünk a bajnoki címért.

A harmadosztályú bajnokság pontvadászata 2021. február 28-án folytatódik.

Be the first to comment

Leave a Reply