Tiszteletet érdemel a Nyírbátor!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A harmadosztályú labdarúgó bajnokság hét végi, huszonnyolcadik fordulójában idegenben, Nyírbátorban lép pályára csapatunk.

Tétje igazából csak számunkra van az összecsapásnak, hiszen míg mi harcban állunk az aranyéremért, a szabolcsi alakulat stabil középcsapatnak számít, sem a feljutás lehetősége, sem a kiesés réme nem fenyegeti. Ugyanakkor nem szabad figyelmen kívül hagynunk, hogy vasárnapi vendéglátónk sportemberi tartásból jelesre vizsgázott a tavaszi idényben. Komoly anyagi gondok nehezítették szereplését, ennek ellenére játékosai mindent elkövettek a minél jobb szereplés érdekében.

A jelenleg hetedik helyen tanyázó gárda utolsó öt meccséből hármat megnyert, egyszer döntetlenre végzett, s csupán a Putnok ellen szenvedett vereséget. Tavasszal idegenben verte nagy riválisunkat, az ESMTK együttesét, ugyanakkor hazai pályán nem boldogult például a sereghajtó Cigánddal.

Az együttes legeredményesebb játékosa Katona György, aki egymaga szerezte csapata góljainak több, mint egyharmadát, de rajta kívül nagyon ode kell figyelnünk az egykori korosztályos válogatott Müller Zsoltra is.

A vasárnap bajnoki összecsapás 17.30-kor kezdődik a nyírbátori sporttelepen.