Tisza Kálmán visszatér Szolnokra

Miközben az edzések mellett csapatunk megkezdte a felkészülési mérkőzések sorát is, keretünk még javában alakul, formálódik. Az érkezők mellett azonban természetesen távozók is akadnak … Már az első edzés előtt kiderült, hogy Túri Dániel (ESMTK), Patócs Rihárd (DEAC), Nagy Richárd(?) és Kürti Zsolt(?) távozik klubunktól, s Mile Krisztián is bejelentette visszavonulását. Két nappal később eldőlt, hogy Kis Balázs (Szolnoki MÁV vagy Komárom) is máshol képzeli el pályafutása folytatását. Most pedig egy újabb játékos zárta be maga mögött a berényi öltöző ajtaját …

A 26 éves Tisza Kálmán négy éve, 2014 nyarán szerződött klubunkhoz, azóta 123 tétmérkőzésen lépett pályára színeinkben és védekező középpályás létére 17 gólt szerzett. Most visszatér anyaegyesületéhez Szolnokra, ahol az NB II-ből idén nyáron kiesett, újjá szerveződő MÁV FC-ben számítanak rá.

Tisza Kálmánnak köszönjük eddigi játékát, klubunkért tett erőfeszítéseit, s honlapunk olvasói nevében is sok sikert kívánunk további pályafutásához!