Tárgyalás, tárgyalás hátán

Miközben játékosaink és szakvezetőink még “láblógatós”, pihenős időszakukat élik, szurkolóink epekedve várják a csapatunkról szóló friss híreket.

  • Egyelőre sok újdonsággal nem tudok szolgálni, hacsak azzal nem, hogy folyamatosan tárgyalunk a folytatásról edzőinkkel, játékosainkkal – felelte honlapunk érdeklődésére klubunk elnöke, dr. Gottdiener Lajos. – A célok megfogalmazása után döntünk a jövő évi keret kialakításáról, a felkészülési menetrend pontosításáról. Tisztában vagyok vele, hogy vannak olyan játékosaink, akiket magasabb osztályú klubok csábítanak. Ám ahogy eddig, a jövőben is csak addig nyújtózkodunk, ameddig a takarónk ér, azaz nem megyünk bele olyan versengésbe, melyet anyagilag nem bírnánk el. Napokon belül, a jövő hét elején szeretnék lezárni a tárgyalásokat, s akkor konkrét információkkal szolgálhatok szurkolóink felé.

Egyik legkeresettebb játékosunk Albert Ádám – legutóbb az NB II-es Dorog neve merült fel “csábítóként” -, akit természetesen szeretnénk megtartani, vele a jövő hét elején ülnek tárgyalóasztalhoz klubunk vezetői.