Talpra kell állni a hétvégén …

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Valljuk be őszintén, még  mindig kóválygunk a vasárnap elszenvedett 2-1-es vereség következtében. Nem könnyű megemészteni, hogy egy olyan rangadót buktunk el, melyen egyértelműen a miénk volt a jobb csapat. Pedig talpra kell állnunk, hiszen még nincs vége a bajnokságnak, s nyakunkon a következő összecsapás.

Vasárnap Tiszaújvárosba látogat csapatunk. Ahhoz a Tiszaújvároshoz, mely utolsó öt meccséből négyet megnyert, s egyszer döntetlenre végzett. Legutóbb például annak a Putnoknak az otthonában nyert, ahol mi két hete vereséget szenvedtünk. A korábban botladozó borsodi alakulat az elmúlt hetek remek formájának köszönhetően a mezőny első felébe verekedte magát. Védelme stabilizálódott – április 23. óta csupán három gólt kapott -, támadói pedig megtalálták góllövő-cipőjüket, legutóbbi öt meccsükön tíz gólt szereztek. A sikerekben nagy szerepe van Nagy Dávidnak, aki igencsak belelendült a gólszerzésbe az elmúlt hetekben, s már 15 találatnál jár.

A Gerliczki Máté dirigálta gárda ellen csak akkor van esélyünk a győzelemre, ha helyzeteinket ismét jobb százalékban használjuk ki, s nem kapunk gólt a “semmiből”, mint tettük azt legutóbb a Szolnok ellen.

Ősszel meggyőző játékkal, Svedyuk, Fejes, Ludasi és Herczeg góljaival 4-2-es diadalt arattunk a Tiszaújváros ellen, hasonló eredménnyel most is kiegyeznénk.