Szombaton, Diósgyőrben

A meglehetősen hányatott sikeredett hét után – folytatódik a bajnokság vagy kényszerszünet jön – holnap a tizennyolcadik forduló mérkőzéseivel folytatódik a harmadosztályú pontvadászat.

A magyar válogatott vasárnapi, Nemzetek Ligája mérkőzése miatt – Szerbia együttesét fogadja nemzeti csapatunk – ezúttal szombaton lépnek pályára az NB III-as gárdák. Csapatunk a DVTK II vendége lesz a miskolci edzőközpontban.

Nem vár könnyű meccs Német Gyula fiaira, még akkor sem, ha a papírforma alapján egyértelműen esélyesként utazik Borsodba. Bár jó formában van együttesünk, ugyanez elmondható a kis-Diósgyőrről. Sőt! A piros-fehér legénység ugyan beragadt a bajnoki rajton, ám azóta talpra állt, s már mindössze öt pontra van a dobogó legalsó fokától. Utoljára meglehetősen régen, még szeptember végén szenvedett vereséget – akkor a BVSC vendégeként maradt alul nagy csatában -, az azóta lejátszott hat meccsen négyszer győztesen hagyta el a pályát, míg két alkalommal döntetlenre végzett. Különösen védekezését sikerült rendbe tenni, mióta tart jó sorozata, összesen négy gólt kapott.

Mivel a hét végén nincs forduló az NB I-ben, kérdéses, hány játékos játszik vissza a DVTK első keretéből. Egyedül az biztos, hogy Zsemlye Balázs nem léphet pályára, lévén a legutóbbi játéknapon begyűjtötte ötödik sárga lapját.

A szombati bajnoki találkozó – zárt kapuk mögött, nézők nélkül – 13.30-kor kezdődik a DVTK miskolci edzőközpontjában.

Be the first to comment

Leave a Reply