Szombaton, a Balassagyarmat ellen

A szokásokkal ellentétben ezúttal nem a hét utolsó napján, hanem – a magyar válogatott Azerbajdzsán elleni vasárnapi Európa-bajnoki selejtezője miatt – szombaton rendezik meg a soros bajnoki fordulót a harmadosztályú bajnokságban. Vezetőedzőnk, Német Gyula ehhez is igazította a heti edzésmunkát. Csapatunk az újonc Balassagyarmat vendége lesz, az összecsapást Leél-Őssy Ádám vezeti, segítői Baghy Csaba és Szabó Dániel lesznek.

Bár a Nógrád megyei gárda újoncként szerepel a Keleti csoport mezőnyében, kiegyensúlyozott teljesítményén mindez nem látszik. A váci labdarúgás ikonja, Nagy Tibor által dirigált gárda a kilenc forduló alatt mindössze kétszer, a Tállya és a DEAC ellen szenvedett vereséget, ugyanakkor például idegenben győzte le a Tiszaújváros együttesét. Érdekes módon hazai pályán csak kétszer tudott nyerni, a Putnok, az Ózd és a Sényő is pontot rabolt Balassagyarmatról.

Ami figyelmeztető kell, hogy legyen számunkra, az újonc valamennyi bajnoki meccsén legalább egyszer a kapuba talált. A gárda legrutinosabb játékosa Nagy Tamás, akik számos élvonalbeli klub mellett például Ausztráliában is légióskodott. Utolsó két bajnoki meccsét megnyerte a BSE, azaz jó formában várja együttesünket.

A szombati bajnoki összecsapás 14.30-kor kezdődik Balassagyarmaton.