Szőllősi és Erdős visszatérhet

Holnap kora délután máris folytatódik a harmadosztályú bajnokság. A tizenharmadik forduló mérkőzésén Tiszafüreden lép pályára csapatunk. A 13 órakor kezdődő találkozót Zimmermann Márió vezeti, segítői Punyi Gyula és Balla Levente lesznek.

Jó hír szurkolóink számára, hogy a megyei rangadón ismét számíthat két, eltiltását a legutóbbi fordulóban letöltő alapemberére Német Gyula vezetőedző. Csapatkapitányunk, Szőllősi Ferenc, illetve Erdős Gábor öt sárga lap miatt kénytelen volt legutóbb kihagyni a Békéscsaba II elleni találkozót, ám szerdán ismét pályára léphetnek. Ugyanakkor vasárnap Asztalos Dávidot kiállította a játékvezető, így ő biztosan nem lehet ott a keretben a holnapi összecsapáson. Hogy ki pótolhatja a több poszton is bevethető játékost? A közelmúltban Tiszafüreden is szerepelt Szanku Kristóf vagy éppen a korábban előretolt éket is játszó Nagy Szabolcs lehet a befutó …

A Tiszafüred jó passzban várja a rangadót, szeptember negyedike óta nem szenvedett vereséget, s kimondottan gólerős a támadójátéka. Ami fejfájást okozhat szakvezetőjének, Dorcsák Zoltánnak, hogy meglehetősen szűk a kerete, sérülések, betegségek miatt legutóbb is csupán két cserelehetősége volt.

Be the first to comment

Leave a Reply