Szereztünk egy vagy veszítettünk két pontot a Tállya elleni mérkőzésen?

Nyertünk egy, vagy veszítettünk két pontot a hét végén, a Tállya elleni mérkőzésen? Örök dilema egy döntetlenre végződő összecsapás után, melyet a legtöbb edző (játékos, szurkoló) feltesz magának egy ikszes meccs után.

  • A látottak alapján úgy gondolom, reális a döntetlen – vélekedett a keddi edzést követően, felidézve a vasárnapi összecsapást vezetőedzőnk, Arany László. – A hazaiak, de mi is megnyerhettük volna a meccset, szóval nincs okunk a panaszra. Az osztály színvonalához képest izgalmas, jó mérkőzést vívtunk Múcsonyban. Erőnket, hozzáállásunkat dicséri, hogy kétszer is sikerült egyenlítenünk az idegenbeli találkozón, egy olyan csapat ellen, mely az életéért küzd, mely minden követ megmozgat, hogy meghosszabbítsa harmadosztályú tagságát.

A jelek szerint tehát sikerült átmenteni az egy héttel korábbi “harapós” formánkat …

  • Igen, én is úgy láttam, játékosaim hátrányban sem estek össze, mindvégig küzdöttek, harcoltak a győzelemért. Úgy érzem, rászolgáltunk egy pontra.

Csak két forduló van hátra a bajnokságból. Szóba került a már a folytatás?

  • Éppen tegnap este egyeztettük álláspontjainkat a vezetőkkel. Vázoltam az elképzeléseimet a játékoskeretet illetően, ám a szezon lezárásáig nem szeretnék neveket mondani sem a távozókkal, sem az érkezőkkel kapcsolatban.

Csapatunk a hét végén, gyöngyösi albérletében a DEAC gárdáját fogadja.