Szépen fejlődnek ifistáink

Szerdán este újabb felnőtt megyei első osztályú gárda ellen vívott felkészülési mérkőzést a Besenyi Gábor vezette ifjúsági csapatunk.

Jászberényi FC U19-Jászfényszaru 4-1 (2-0)

Jászberény, műfüves pálya

JFC: Sándor (Porzó) – László (Kovács), Papp, Ács, Kálé – Szabó (Sebestyén), Pomázi – Jetmír (Prága), Borics (Oskola), Polák – Bóta (Fekete). Edző: Besenyi Gábor.

Gólszerzőink: Polák 3,Borics

Az esti időpont ellenére szép számú közönség előtt játszhattak fiataljaink, s nem is okoztak csalódást szurkolóiknak.

– Az első perctől kezdve maximálisan koncentrálva, szép és gyors támadásokat vezettünk – dicsérte fiait Besenyi Gábor. – Úgy érzem, szervezettségben, tudatosságban sokat fejlődött a csapat az őszi szezonhoz képest! A csapatrészek összhangja sokkal jobb, mint pár hónappal ezelőtt volt és ez a felkészülési meccseinken egyre jobban látszódik is. A felkészülési időszak legjobb meccsét játszottuk a Jászfényszaru ellen, egy nagyon sokat futó, szervezett, jó együttest győztünk le. Természetesen akadtak hibáink, melyeket a következő hetekben még igyekszünk kijavítani. Gratulálok a srácok teljesítményéhez. Remélem a csapat fejlődése töretlen marad és akkor 1-2 játékosom szép jövő elé néz, s a felnőtt keretbe kerülhet. Ez csak rajtuk múlik!