Szemere és Gresó is a legjobbak között

A szezon végeztével rendszeresen számtalan különféle statisztika készül, ilyen, olyan kimutatások látnak napvilágot, s hát nem utolsó sorban megválasztják az idény legjobbjait.

Most az nb3 focicsoport facebook-oldal indított szavazást a szimpatizánsok körében: “Ki volt a 2019-2020 őszi szezonjában az NB3 Keleti csoportjának legjobb játékosa?” A szurkolók december 14-én, szombaton 20 óráig küldhetik el voksaikat. Eddig tizenkilenc játékosra érkezett szavazat, köztük klubunk két futballistájára, Szemere Balázsra és Gresó Mátyásra. A képzeletbeli rangsorban jelenleg a negyedik, ötödik helyet foglalják el.

A lista élén a Sényő karmestere, a Honvédban nevelkedett Kapacina Valér áll, megelőzve a gyöngyösi Forgács Pétert és a szintén sényői Varga Józsefet. Érdekes módon a listavezető Füzesgyarmat legjobbja, Székely Dávid csak a nyolcadik, míg a második DEAC gólkirály-jelöltje, Bárány Donát a hatodik helyen áll. A tizenkilences listán ott van egyébként egykori játékosunk Herczeg László (ESMTK) és Fejes János (Füzesgyarmat) is.