Szabolcsi kirándulás vár csapatunkra a Magyar Kupában

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ma délelőtt az MLSZ Kőérberki székházában kisorsolták a labdarúgó Magyar Kupa hatodik fordulójának párosítását. A tizenkét NB I-es és húsz NB II-es együttest kiemelték, azaz a profiligás csapatok nem kerülhettek össze a jövő hét közepén megrendezésre kerülő körben.

Csapatunkra hosszú túra vár: a Szabolcs-Szatmár-Bereg  megyei másodosztály listavezetőjét, az Ibrány együttesét kaptuk, s mivel az alacsonyabb osztályú gárda lesz a pályaválasztó, nekünk kell a határ közelébe buszoznunk. A szabolcsi gárda remek rajtot vett bajnokságában, öt forduló után imponáló 50-2-es gólkülönbséggel, 15 ponttal vezeti a mezőnyt.

Az MK hatodik fordulójának hivatalos meccsnapja: szeptember 20., szerda.