Süttő Attila visszatérhet …

A bajnokság tizenhatodik fordulójának összecsapásain lépnek pályára a hét végén a harmadosztály együttesei. Csapatunk a listavezető Füzesgyarmat otthonába látogat. A találkozó vasárnap 13 órakor kezdődik a Lázár Gyula Városi Sporttelepen, a mérkőzést Nagy Norbert vezeti, segítői Szabó Ferenc és Kovács Zoltán lesznek.

A rangadó előtt az egyik legfontosabb változás keretünkben, hogy letelt Süttő Attila három meccses eltiltása, így balhátvédünk visszafoglalhatja helyét az oldalvonal mellett. Szükség is lesz rá, hiszen védőmunkájával nem csak stabilabb lesz hátsó alakzatunk, de ő az a szélső védő, aki a támadásokból is kiveszi a részét, beadásai, pontrúgásai után az ősszel számtalan gólt szereztek támadóink. Arról nem beszélve, hogy így egy kicsit tehermentesíti jobb oldalunkat, és Szemere Balázsra kevesebb figyelem irányulhat a vendéglátók részéről.

Érdekes “szárnyjátéknak” lehetnek majd szemtanúi a nézők, hiszen Szemere Balázs például minden bizonnyal többször is szembe találja magát egykori játékosunkkal, a balhátvéd Fejes Jánossal, aki idén nyár óta erősíti a füzesgyarmati együttest és hasonló stílusban futballozik, mint a mi szélső bekkjeink.

Mivel Ilkovics Miklós kivételével valamennyi játékosunk egészséges, így a legerősebb kezdővel léphetünk pályára a rangadón. Izgalmas, kiélezett kilencven percre van tehát kilátás, melyet egy, egy váratlan villanás dönthet el.

Remélhetően a mi javunkra …

Fotó:

berenyfoci