Soroksárról igazoltunk rutinos támadót

Az elmúlt hetekben csapatunkat sújtó súlyos sérülések, illetve keretünk szűkössége miatt vezetőink az elmúlt napokban lázas keresésben voltak, minden kapcsolatukat bevetve igyekeztek olyan játékost találni, aki nem csak a létszámot növeli, de valóban erősítést is jelent számunkra. Munkájukat ma délben siker koronázta.

Aki egy kicsit is ismeri régiónk labdarúgását, annak nem kell különösebben bemutatni Albert Ádámot. A 28 éves támadó Vácott nevelkedett, ott is mutatkozott az NB II-ben. Még nem töltötte be a huszonkettőt, mikor az Eger együtteséhez szerződött, s színeiben húsz mérkőzésen lépett pályára az élvonalbeli bajnokságban. Hevesből az akkor NB I-es Kaposvárhoz vezetett az útja, majd a 2016-17-es idényben nyolc góllal segítette bent maradáshoz a másodosztályú Ceglédet. Az elmúlt másfél évben 64 mérkőzésen – 6 gólt szerzett – öltötte magára a Soroksár sárga-fekete mezét.

Albert Ádám több poszton is bevethető rutinos játékos, aki erőssége lehet csapatunk. Jászberényi szerepléséhez sok sikert kívánunk!