Sokat fejlődött U14-es csapatunk a bajnokság során

A másodosztályú korosztályos bajnokság Közép-Kelet csoportjában a nyolcadik helyen végzett U14-es csapatunk. Az Arany László dirigálta gárda már az őszi idényt is a középmezőnyben zárta – hat győzelem, egy döntetlen, hét vereség volt a mérlege -, s tavasszal szinte lemásolta korábbi eredménysorát, ennek ellenére komoly fejlődésnek lehettek szemtanúi a gyerekek mérkőzéseit rendszeresen megtekintő szurkolók. A bajnokság második felvonásában hét alkalommal nyertek gyerekeink, s ugyanennyiszer maradtak pont nélkül.

Az őszi idényben még több súlyos vereségbe is belefutottak fiaink – a Salgótarjántól tizennégyet, a Gyöngyöstől tizet, a Ceglédtől és az Ikarustól nyolcat, nyolcat kaptak -, idén viszont már ötnél több gólt egyetlen meccsen sem kaptak. Sőt, tavasszal már mi rúgtunk tizenegyet a Dabas-Gyónnak, hetet a városi rivális Jászberényi SE-nek és hatot a Szanda Focisulinak.

Az együttes legeredményesebb játékosa Palcsó Martin László volt, aki csapatunk 74 találatából tizenkilencet vállalt magára.