Sok múlik a rutinos játékosokon …

Holnap (azaz szombaton) kora délután a DVSC II ellen lép pályára csapatunk bajnoki mérkőzésen. A Jászberényben megrendezésre kerülő találkozó 14.30-kor kezdődik, az összecsapást Újhelyi Tamás vezeti, segítői Balla Levente és Katona Brigitta lesznek.

  • Nem mondom, hogy egyszerű héten vagyunk túl, hiszen egy ilyen zakó, mint a múlt heti volt, mindenkinek a lelkén sebet ejt – felelte honlapunk érdeklődésére csapatunk vezetőedzője, Német Gyula. – Elismerem, hogy jobb volt a hazai gárda, de a gólkülönbség enyhén szólva is túlzott. Sajnos minden olyan hibát elkövettünk, amit egy 6-1-es vereség alkalmával elkövethet a vesztes. Ezeket az egyéni hibákat pedig nem bírja el egyetlen csapat sem. Mindenkinek magába kell nézni, magában kell keresni a hiba okát.

Sikerült lelket önteni a társaságba?

  • Nagyon remélem, hogy igen. A keret rutinosabb tagjaival külön is leültem beszélgetni, hiszen most nekik kell hozzátenni azt a pluszt, ami ahhoz kell, hogy kiköszörüljük a miskolci csorbát. Nem lesz egyszerű, hiszen a lebetegedő Ágoston Kristófot a mentő vitte el, Borbás még  mindig a vállával bajlódik és Csutorka Márk vasárnapi sérülése sem jött még rendbe. Hál’ Istennek legalább Micskó meggyógyult és pályára léphet szombaton. Túl kell tennünk magunkat a súlyos vereségen. Új, más meccs lesz a kis-Loki elleni, most mindenki bizonyíthatja, hogy több van benne, mint amit egy hete mutatott.

A találkozót zárt kapuk mellett, a nézők kizárásával rendezik, de honlapunk természetesen beszámol az összecsapásról.