Sényőn zárjuk a bajnokságot

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A hét végén rendezik a 2018-19-es szezon utolsó fordulóját a harmadosztályú labdarúgó bajnokság Keleti csoportjában. Csapatunk a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Sényő együttesének vendége lesz.

A remény hal meg utoljára – tartja a mondás. És mi igenis hiszünk benne, hogy van miért reménykednünk … Elismerve vasárnapi vendéglátónk tudását – nem véletlenül áll a táblázat ötödik helyén a gárda -, számunkra csak egyetlen elfogadható eredmény létezik: nyernünk KELL az újonc otthonában. Mindegy, hogy jó vagy rossz játékkal, hogy egy vagy több góllal, hogy öngóllal vagy bombagóllal, de be kell gyűjtenünk a három pontot. Lehet, hogy ez is kevés lesz – hiszen amennyiben a Szolnok nyer a sereghajtó Sajóbábony ellen, nem oszt, nem szoroz milyen eredményt érünk el Sényőn -, de legalább elmondhatjuk, mindent megtettünk a siker érdekében.

A Sényő együttese rendkívül veszélyes ellenfél. Sokat mondó az a tény, hogy ugyanannyi vereséget számlál, mint csapatunk. Ugyanakkor érdekes, hogy miközben tavasszal, hazai környezetben legyőzte a Szolnokot és az ESMTK-t, vereséget szenvedett a Salgótarján és az Eger ellen. Imrő László csapatának meghatározó játékosai a Honvéd akadémiáján nevelkedett Kapacina-testvérek. A 22 éves Kevin egymaga 17 gólt szerzett, míg bátyja, a 25 esztendős Valér a társak kiszolgálásában jeleskedik.

A hajdúsági szakvezető a hét végi bajnokin nem számíthat a legutóbbi fordulóban kiállított és egy meccsre eltiltott Fabu Mártonra, valamint az ötödik sárga lapját begyűjtő Ruska Tamásra.

Az őszi szezonban éppen a Sényő ellen debütált csapatunk kispadján Huszák Géza, akkor Farkas János első félidőben szerzett góljával 1-0-ra legyőztük riválisunkat. Ugyanezzel az eredménnyel most is kiegyeznénk!