Sényői folytatás …

A hét végén a tizenegyedik forduló összecsapásaival folytatódik a harmadosztályú bajnokság pontvadászata. Listavezető csapatunk idegenben, a táblázat ötödik helyén tanyázó Sényő vendége lesz vasárnap.

Meglehetősen rapszodikusan szerepel idén a sényői gárda, a remek győzelmeket meglepő vereségek követik, miközben egyetlen alkalommal sem osztoztak meg a pontokon. Különösen otthon rendkívül gólerős az együttes – öt meccsen 15 alkalommal talált a kapuba -, nem véletlen, hogy utánunk, illetve a Tiszakécskét követően a harmadik legtöbb találatot szerezte a Keleti csoportban.

Ugyanakkor az elmúlt hetekben lejtmenetbe állt a csapat szekere: előbb otthon kapott egy négyest a Füzesgyarmattól, majd kikapott Gyöngyösön, végül a Magyar Kupában az ősszel eddig önmagát kereső Vasastól szenvedett 5-1-es vereséget.

Mindennek ellenére az biztos, hazai környezetben mindig támadófutballt játszik a gárda. Az élvonalbeli múlttal rendelkező Kapacina Valér dirigálta tizeneggyel szemben csak akkor lesz esélyünk a pont, pontok szerzésére, ha csapatvédekezésünk mindvégig szervezett és fegyelmezett lesz.

A vasárnapi bajnoki összecsapás 16 órakor kezdődik a sényői sportpályán.

Be the first to comment

Leave a Reply