Sényő-Jászberényi FC 2-2 (1-0)

Ma délután a bajnokság tizenegyedik fordulójának mérkőzésén Sényőn lépett pályára listavezető csapatunk.

Német Gyula vezetőedző ezúttal már számíthatott a múlt heti kupameccset sérülés miatt kihagyó Fekete Olivérre, Szemere Balázsra, Albert Ádámra, illetve visszafoglalta helyét a kapuban Bonica Sebesztián is.

Sényő-Jászberényi FC 2-2 (1-0)

Sényő, 300 néző, vezette: Zimmermann Márió (Flinta Zoltán, László István)

Sényő: Gazsi – Bodó, Hadházi, Fenyőfalvi, Szokol, Boros (Lakatos, 46.), Farkas M., Lizák, Páll (Fabu, 88.), Kapacina V., Orosz (Barcsay, 57.). Edző: Imrő László.

JFC: Bonica – Szemere, Torkos, Aranyos, Süttő – Lőrincz – Fekete O. (Fekete M. 66.), Szöllősi, Albert, Pálinkás – Hodgyai (Gergely, 70.). Edző: Német Gyula.

14. perc: A bal oldali tizenhatos sarkáról megeresztett lövést Bonica még védte, ám a kipattanóra érkezett Lizák és a hálóba helyezett, 1-0.

48. perc: Süttő jobb oldali szögletét Pálinkás fejelte kapura, a kipattanó labdát Szemere kotorta a hálóba,1-1.

50. perc: Albert a tizenhatos bal sarkáról keresztbe lőtte a labdát, érkezett Szemere Balázs és 10 méterről a hálóba lőtt, 1-2.

73. perc: A játékvezető lökést látott a kapunk előterében és büntetőt ítélt. A tizenegyest Kapacina higgadtan helyezte a bal alsóba, 2-2.

Küzdelmes, jó színvonalú mérkőzést vívott csapatunk Sényőn. Ugyan rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, ám sajnos kettő kivételével el is hibáztuk azokat, így meg kell elégednünk az egy ponttal.

Be the first to comment

Leave a Reply