Salgótarján-Jászberényi FC 2-0 (0-0)

A harmadosztályú labdarúgó bajnokság harmadik fordulójában Salgótarjánban lépett pályára csapatunk.

Salgótarján-Jászberényi FC 2-0 (0-0)

Salgótarján, 300 néző, vezette: Jakab Árpád (Csóra, Kovács B.)

Salgótarján: Lékai – Gubacsi, Lupták (Kovács L., 59.), Gábor, Pataki – Bogáti (Banjac, 93.), Spitzmüller, Oláh, Híves – Sulcz, Gál Sz. (Takács, 79.). Edző: Zorán Kuntics.

JFC: Menczeles – László, Hevesi-Tóth, Mile, Sorecz – Tisza – Lukács (Bálint, 63.), Lékó, Ludasi, Fejes (Polák, 74.) – Szilágyi N. (Wágner, 12.). Edző: Gelei Károly.

64. perc: Mi végezhettünk el oldalról szabadrúgást, a beívelt labdát jól fejelték ki a tarjáni bekkek és a gyorsan végig vitt kontratámadást Gábor Szabolcs góllal fejezte be, 1-0.

88. perc: Jobb oldali hazai szöglet után Híves 8 méterről fejelt a hálóba, 2-0.

Nem indult jól számunkra a meccs, Szilágyi Norbert bokája alig néhány perc játék után aláfordult, s le kellett cserélni. Ennek ellenére az első félidőben jól játszott csapatunk, de hiába kerültek játékosaink többször is a tarjáni védelem mögé, egyszer sem sikerült eredményesen befejezni az akciót. A hazaiak a második félidő közepe táján “találtak” egy gólt, s az tulajdonképpen el is döntötte a három pont sorsát.

  • Amíg ilyen buta gólokat kapunk, addig nehezen nyerünk meccset. Az elmúlt szezonban ez nem volt ránk jellemző – nyilatkozta a lefújást követően Gelei Károly.