Rutinos játékvezetői hármas a rangadón

Holnap 13.30-kor a Rákosmente KSK együttese elleni mérkőzéssel folytatja csapatunk őszi bajnoki szereplését. Mivel mi a második, a fővárosiak a negyedik helyen tanyáznak a táblázaton, nyugodtan nevezhető rangadónak az összecsapás.

Nyilván így értékelték ezt az MLSZ Játékvezetőküldő Bizottságánál is, hiszen kimondottan rutinos (szabolcsi) bírócsapatot delegálnak a kilencven percre. A játékvezető a 35 éves Sándor Csaba lesz, aki élvonalbeli meccseken is megfordult az elmúlt években. Az őszi idényben hét mérkőzést dirigált az NB III Keleti csoportjában – egyet, egyet a Nyugaton, illetve Középen -, s általában „rázósnak” ígérkező mérkőzéseket osztottak rá. Nem szórja a lapokat, a pirosat például mindössze kétszer mutatta fel az egész szezonban.

Segítője Kulcsár Judit dr. 2004 óta az UEFA-keret tagja, asszisztensként részt vett a női U19-es Európa-bajnokságon és az U20-as világbajnokságon is. Legnagyobb elismerése egy idei mérkőzéshez kapcsolódik: ő volt az Olaszországban megrendezett női BL-döntő, a Wolfsburg-O. Lyon egyik asszisztense.

A másik partbíróval, Takács Attilával ősszel már találkoztunk egyszer, az MTK II elleni (0-0) jászberényi összecsapáson közmegelégedésre lengetett.