Rutinos bíró az ESMTK ellen

Vasárnap 17.30-kor, az ESMTK ellen búcsúzik csapatunk a jászberényi közönségtől. Az idei bajnoki sorozat utolsó hazai mérkőzését

Nincs könnyű helyzetben vezetőedzőnk, Huszák Géza a vasárnapi rangadó előtt. Nem számíthat kapusára, a Nyírbátorban kiállított és a fegyelmi bizottság által egy meccsre eltiltott Menczeles Ivánra. Hogy ki helyettesíti a piros lapos hálóőrt, a sérüléséből felépült Miski Zoltán vagy a legutóbb “beugróként” is remek teljesítményt nyújtó Juhász Tibor – az csak közvetlenül a kezdés előtt derül ki.

Az összecsapás érdekessége lesz, hogy az egyik legrutinosabb magyar játékvezetőre, az évek óta az első- és másodosztályban dirigáló Szilasi Szabolcsra bízta a mérkőzést a Játékvezetői Bizottság. Segítői Aradi József és Máyer Gábor lesznek.

Az MLSZ fegyelmi bizottsága nem csak Menczeles Ivánnal szemben hozott elmarasztaló határozatot, hanem a Sajóbábony együttese ellen is: az újonc alakulattól 4 pontot levont utánpótlás csapatai miatt, így az utolsó helyre csúsztak vissza a táblázaton a borsodiak.