Régi ismerősökkel jön az ESMTK

Az őszi idény hajrájára maradtak csapatunk számára a rangadók. Az elmúlt hetekben tudtuk le a Tiszaújváros, majd Cegléd elleni “hatpontos” meccseket, most vasárnap pedig már jön is az ESMTK – majd két hét múlva a Füzesgyarmat – elleni derbi.

A fővárosi piros-fehérek hozzánk hasonlóan “elfelejtettek” nyerni a közelmúltban, az utolsó öt meccsből csupán egyszer – a Balassagyarmat – tudták begyűjteni a három pontot, miközben hazai pályán döntetlenre végeztek az Ózd, a Sényő és a Tiszaújváros ellen is. Ez utóbbi különösen azért fájó a XX. kerületiek számára, mert majd egy félidőt emberelőnyben játszottak, vezettek is, a borsodiak a hosszabbításban mégis egyenlítettek.

Több egykori játékosunk is az ESMTK-t erősíti a szezonban. Turi Dániel, Herczeg László és Birtalan János is hosszabb, rövidebb időt eltöltött klubunknál az elmúlt években, így ismerősként térnek vissza vasárnap Jászberénybe. Az elmúlt fordulóban ugyan nem lépett pályára a gárda combizomsérüléssel bajlódó házi gólkirálya, Horváth Levente, ám honlapunk információja szerint vasárnap már bevethető állapotban lesz.

A vasárnap 13.30-kor, Jászberényben kezdődő rangadót Mencsik László vezeti, segítői Kurinka Béla és Nagy Petra lesznek.